Het creatieve en innovatieve vermogen, de kracht van Eijffinger

‘Decorating the world’. Met deze woorden wordt in één klap duidelijk waar dit merk voor staat: de wereld een beetje mooier maken.

Eijffinger is een begrip in de interieurwereld. Hoe kan het ook anders met meer dan 140 jaar ervaring in het ontwerpen en verkopen van behangcollecties en interieurstoffen. Bovendien heeft Eijffinger een onderscheidend vermogen; de collecties stelen de show!
 
In 1875 opende Anna Eijffinger met haar man Theo een behangselzaak tegenover Paleis Noordeinde in Den Haag. Een tijd waarin steeds meer mensen hun interieur wilden decoreren. In de loop der jaren ontwikkelde Eijffinger zich van ambachtsdetaillist naar merk. Tegenwoordig worden de behang- en textielcollecties in de eigen ontwerpstudio ontwikkeld en over de hele wereld verkocht.
 
Eijffinger slaagt er in met elk behang een kunstwerk te creëren, zoals bijvoorbeeld de in het oog springende collectie Masterpiece, geïnspireerd op Hollandse meesters uit het Rijksmuseum. Of de opvallende Vivid collectie met botanische prints. Eijffinger blinkt uit in het bedenken van eyecatchers voor elke wand, ongeacht de woonstijl.
 

Ontdek <b>Topaz</b>, de nieuwe <b>collectie</b> van <b>Eijffinger</b>
Topaz

Topaz

Met de collectie Topaz brengt Eijffinger een vleugje magie in het interieur. De fonkelende kleuren van edelstenen en mineralen al dan niet in combinatie met patronen van twinkelende sterren, stippels en vloeiende lijnen vormen een in het oog springend behang.

<b>Masterpiece</b> van Eijffinger; Adembenemend!

Masterpiece van Eijffinger; Adembenemend!

Masterpiece

Masterpiece

De collectie Masterpiece is geïnspireerd op schilderijen uit het Rijksmuseum. Prachtige bloemmotieven in diepe klassieke kleuren waarin de kenner de ‘Hollandse Meesters’ herkent. Naast de bijzonder prints bestaat de collectie uit mooie ‘valse uni’s’ met craquelé-effect. Kamerhoge Wallpowers met een knipoog waarin 2 schilderijen zijn gecombineerd…. Kortom een heel uitdagende collectie die je huis een eigen touch geeft.

Eijffinger; Een <b>eerste indruk</b> van Masterpiece

Eijffinger; Een eerste indruk van Masterpiece

’<b>Chambord</b>’ by Eijffinger

Chambord’ by Eijffinger

Chambord

Chambord

Al jaren een klassieker. Mooi klassiek behang in zijdelook, ornamenten, moirees en kleine patroontjes, prachtig in een klassiek interieur. Maar ook in een moderne setting komt dit behang tot zijn recht. Juist door de mix en match van klassiek en modern krijg je een heel specifieke stijl. Een paar soorten zijn uitgevoerd in een nieuwe techniek waardoor het klassiek ineens een heel modern effect heeft.

Hits4Kids

Hits4Kids

Een klassieker in kindercollecties die zijn sporen verdient heeft. Unieke patronen, thema’s en dessins als brandweerauto’s, paarden, ballerina’s, landkaarten en boerderijdieren. Wat uw kind ook verzint, grote kans dat deze collectie iets passend heeft. Kenmerkend is de stijlvolle interpretatie van de thema’s waardoor het behang jarenlang leuk blijft.

Eijffinger: een impressie van <b>Un Bisou</b>

Eijffinger: een impressie van Un Bisou

Un Bisou II

Un Bisou II

Grote rozen, felle kleuren, kleine grappige details en kleine romantische bloemetjes maken deze collectie bijzonder. Un Bisou is een echte Eijffinger-collectie met bewezen succes. Deze tweede collectie is weer erg goed gelukt. Naast het mooie behang zijn er ook prachtige Wallpowers met Parijse sferen of een ‘trompe l’oeuil’ waardoor je heel grappig op het verkeerde been wordt gezet.

<b>Hits4kids</b> een bron van inspiratie

Hits4kids een bron van inspiratie