we zijn geopend tot 17:30

masterpiece het rijksmuseum volgens eijffinger | behang | Decokay

De collectie Masterpiece is geïnspireerd op schilderijen uit het Rijksmuseum. Prachtige bloemmotieven in diepe klassieke kleuren waarin de kenner de Hollandse Meesters herkent.

Masterpiece

De collectie Masterpiece is geïnspireerd op schilderijen uit het Rijksmuseum. Prachtige bloemmotieven in diepe klassieke kleuren waarin de kenner de ‘Hollandse Meesters’ herkent. 
 

Het creatieve en innovatieve vermogen, de kracht van Eijffinger

Eijffinger is al ruim 135 jaar actief in de interieurbranche. Het bedrijf is begonnen in Den Haag met het leveren van interieurproducten en diensten aan de ‘nouveau riche’. Al gauw voerde de verkoop van behangpapier de boventoon. Door het leveren van goede service, kwaliteit en unieke dessins (uit voornamelijk Engeland en Frankrijk) wisten zij binnen afzienbare tijd een enorm marktaandeel te vergaren.

Elke storm, van economische depressie tot de opkomst van de grote bouwmarkten, heeft het bedrijf doorstaan door telkens opnieuw haar klanten te voorzien van exclusieve en verrassende producten die het interieur een uitgesproken karakter en kwaliteit verschaffen. Met de komst van een eigen creatieve studio en het aantrekken van de beste industriële productontwerpers voor wandbekleding heeft Eijffinger een unieke plek in de wereld veroverd. Het creatieve en innovatieve vermogen is, door de tijden heen, altijd de kracht van Eijffinger geweest.

Ontdek <b>Topaz</b>, de nieuwe <b>collectie</b> van <b>Eijffinger</b>
Topaz

Topaz

Met de collectie Topaz brengt Eijffinger een vleugje magie in het interieur. De fonkelende kleuren van edelstenen en mineralen al dan niet in combinatie met patronen van twinkelende sterren, stippels en vloeiende lijnen vormen een in het oog springend behang.

<b>Masterpiece</b> van Eijffinger; Adembenemend!

Masterpiece van Eijffinger; Adembenemend!

Masterpiece

Masterpiece

De collectie Masterpiece is geïnspireerd op schilderijen uit het Rijksmuseum. Prachtige bloemmotieven in diepe klassieke kleuren waarin de kenner de ‘Hollandse Meesters’ herkent. Naast de bijzonder prints bestaat de collectie uit mooie ‘valse uni’s’ met craquelé-effect. Kamerhoge Wallpowers met een knipoog waarin 2 schilderijen zijn gecombineerd…. Kortom een heel uitdagende collectie die je huis een eigen touch geeft.

Eijffinger; Een <b>eerste indruk</b> van Masterpiece

Eijffinger; Een eerste indruk van Masterpiece

’<b>Chambord</b>’ by Eijffinger

Chambord’ by Eijffinger

Chambord

Chambord

Al jaren een klassieker. Mooi klassiek behang in zijdelook, ornamenten, moirees en kleine patroontjes, prachtig in een klassiek interieur. Maar ook in een moderne setting komt dit behang tot zijn recht. Juist door de mix en match van klassiek en modern krijg je een heel specifieke stijl. Een paar soorten zijn uitgevoerd in een nieuwe techniek waardoor het klassiek ineens een heel modern effect heeft.

Hits4Kids

Hits4Kids

Een klassieker in kindercollecties die zijn sporen verdient heeft. Unieke patronen, thema’s en dessins als brandweerauto’s, paarden, ballerina’s, landkaarten en boerderijdieren. Wat uw kind ook verzint, grote kans dat deze collectie iets passend heeft. Kenmerkend is de stijlvolle interpretatie van de thema’s waardoor het behang jarenlang leuk blijft.

Eijffinger: een impressie van <b>Un Bisou</b>

Eijffinger: een impressie van Un Bisou

Un Bisou II

Un Bisou II

Grote rozen, felle kleuren, kleine grappige details en kleine romantische bloemetjes maken deze collectie bijzonder. Un Bisou is een echte Eijffinger-collectie met bewezen succes. Deze tweede collectie is weer erg goed gelukt. Naast het mooie behang zijn er ook prachtige Wallpowers met Parijse sferen of een ‘trompe l’oeuil’ waardoor je heel grappig op het verkeerde been wordt gezet.

<b>Hits4kids</b> een bron van inspiratie

Hits4kids een bron van inspiratie